Crema catalana o de Sant Josep god_m3rc4r3us 21 de març de 2013

Crema catalana o de Sant Josep

CREMA CATALANA O DE SANT JOSEP, a càrrec del restaurant SADOLL

Taller de Cuina «Ara dijous també», el dijous 21 de març al Mercat Central.

CREMA CATALANA o de Sant Josep

1 litre de Llet

200 gr de sucre

6 rovells d’ou

70 gr farina de blat de moro (maizena)

Pell de llimona

Canyella en branca

Posem 950 gr de llet al foc amb el sucre, llimona i canyella

Barregem els rovells d’ou, 50 gr de llet i la farina de blat de moro i ho colem

Quan bulli la llet, hi afegim la barreja colada

Si la crema no queda lligada, la lliguem al foc

Retirar del foc i emplatar

Posar sucre

Cremar amb pala de ferro ben calenta o soplet

Restaurant SADOLL

Mercè 1 (cantonada Talavera 25). Tarragona

sadollrestaurant.com

IMG_20130321_184815

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *