TÀRTAR DE 2 SALMONS AMB GUACOMOLE I ARRÒS VENERE
Taller de cuina amb el cuiner Jordi Solé dins del cicle gastronòmic de primavera al Mercat del Carrilet, el divendres 26 d’abril
Ingredients:
Tartar de 2 salmons:
200 gr salmó fresc 200 gr salmó fumat ¼ ceba petita Llimona Julivert Oli oliva |
Guacamole:
1 alvocat 1 tomàquet madur ¼ ceba petita Llimona Julivert Oli oliva |
Arròs Venere
Aros d’inox
|
Elaboració:
Tartar de 2 salmons:
Picar el salmó fresc i el salmó fumat ben finet. Incorporar la ceba, unes gotes de llimona per a coure lleugerament el salmó fresc, afegir julivert picadet (cebollí, anet, alfàbrega, fonoll) per assaborir el conjunt, salpebrar i ruixar amb oli. Barrejar bé. Reservar.
Guacamole:
Triturar l’alvocat, barrejar amb unes gotes de llimona, julivert picat, tomàquet picat sense llavors, ceba picadeta i oli
Bullir l’arròs amb 3 parts d’aigua lleugerament salada. Escorrer bé. Adobar amb una mica de pebre i oli.
Muntar amb l’ajut de l’aro inoxidable l’arròs com a base, a sobre una capa de guacamole i a sobre una capa de tartar de salmons.
Espolsar julivert picat per sobre.