«Reus i el circ», exposició fotogràfica god_m3rc4r3us 10 de maig de 2013

«Reus i el circ», exposició fotogràfica

Coincidint amb el cap de setmana del Trapezi, a partir d’aquest divendres 10 de maig es pot veure la mostra fotogràfica «Reus i el circ» a l’espai expositiu del Mercat Central. L’exposició del Centre de la Imatge Mas Iglesias és un recull de fotografies de la presència del circ a la ciutat des dels inicis del segle XX i fins ara.

L’exposició «Reus i el circ» és un testimoni de la història del circ lligada a Reus a través d’imatges de fotògrafs de diverses èpoques i que mostren el pas de diferents companyies de circ pels carrers i places de Reus des de principis del segle XX i fins a l’actualitat. Als Mercats de Reus es pot veure un extracte de l’exposició, que es va inaugurar el 2009 al Centre de la Imatge Mas Iglesias.

«Reus i el circ» es podrà veure al Mercat Central del 10 de maig al 8 de juny; i al Mercat del Carrilet, del 12 de juny al 13 de juliol.

 

2013_05_10_mercat_central_expo_trapezi_0

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *