Strudel de verduretes god_m3rc4r3us 10 de maig de 2013

Strudel de verduretes

STRUDEL DE VERDURETES 

Taller de cuina amb el cuiner Jordi Solé dins del cicle gastronòmic de primavera al Mercat del Carrilet, el divendres 10 de maig

Ingredients per a 8-12 persones:

1 albergínia

2 patates

1 ceba

1 pebrot vermell

1 pebrot verd

2 pastanages

1 carbassó

¼ carbassa

2 làmines de pasta de full

1 ou

 

 

Formatge de cabra

Elaboració:

  1. Posar totes les verduretes tallades al forn ben salpebrades i amb força oli (es pot posar també uns alls i unes fulles de llorer. També substituir les verduretes per d’altres). Quan estigui la patata gairebé cuita, treure del forn, deixar refredar i escórrer l’oli.
  2. Estirar la pasta de full salpebrant-la. Tirar les verduretes amuntegades amb compte per la part central posar per sobre unes rodanxes de formatge de cabra, tapar amb una de les parts i pintar amb ou. L’altra part, tallar un serrell a tires d’1 cm.

Posar les tires per sobre de la part tapada tot entrellaçant-les, tornar a pintar amb ou i salpebrar.

Fornejar a 200ºC fins que estigui daurat.

 

IMG_20130510_185615

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *