STRUDEL DE VERDURETES
Taller de cuina amb el cuiner Jordi Solé dins del cicle gastronòmic de primavera al Mercat del Carrilet, el divendres 10 de maig
Ingredients per a 8-12 persones:
1 albergínia 2 patates 1 ceba 1 pebrot vermell 1 pebrot verd 2 pastanages 1 carbassó ¼ carbassa |
2 làmines de pasta de full 1 ou
Formatge de cabra |
Elaboració:
- Posar totes les verduretes tallades al forn ben salpebrades i amb força oli (es pot posar també uns alls i unes fulles de llorer. També substituir les verduretes per d’altres). Quan estigui la patata gairebé cuita, treure del forn, deixar refredar i escórrer l’oli.
- Estirar la pasta de full salpebrant-la. Tirar les verduretes amuntegades amb compte per la part central posar per sobre unes rodanxes de formatge de cabra, tapar amb una de les parts i pintar amb ou. L’altra part, tallar un serrell a tires d’1 cm.
Posar les tires per sobre de la part tapada tot entrellaçant-les, tornar a pintar amb ou i salpebrar.
Fornejar a 200ºC fins que estigui daurat.