Coca amb cireres, Confiteria Poy god_m3rc4r3us 23 de maig de 2013

Coca amb cireres, Confiteria Poy

COCA AMB CIRERES, a càrrec de la Confiteria Poy.

Taller de Cuina «Ara dijous també», el dijous 23 de maig al Mercat Central.

 

Recepta de la coca amb cireres:

INGREDIENTS PER A LA PASTA:

150 cc de llet o aigua                           80 g de sucre

50 g de mantega                                     2 ous

80 g de llevat de pa                              12 g. de sal

500 g de farina

Opcional:

ratlladura de llimona, de taronja o anís en pols

 

PER A L’ACABAT:

2 kg de cireres i sucre abundant

EL.LABORACIÓ:
Desfem el llevat del pa amb l’aigua calenta, hi afegim uns 125 g. del total de la farina i ho deixem fermentar.
Quan hagi duplicat el seu volum afegim la resta d’ingredients i ho pastem.
Boleiem porcions de la mida desitjada i les deixem reposar pintades amb oli.
Donem forma a les porcions fetes i hi col·loquem les cireres.
Deixem duplicar el seu volum i les ensucrem generosament.
Coure a 180º entre 15 i 20 minuts.

 

Confiteria Poy

Raval de Jesús, 8. Reus

Telèfon 977 312 475

www.confiteriapoy.com

 

IMG_20130527_115516IMG_20130523_185205

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *