COCA AMB CIRERES, a càrrec de la Confiteria Poy.
Taller de Cuina «Ara dijous també», el dijous 23 de maig al Mercat Central.
Recepta de la coca amb cireres:
INGREDIENTS PER A LA PASTA:
150 cc de llet o aigua 80 g de sucre
50 g de mantega 2 ous
80 g de llevat de pa 12 g. de sal
500 g de farina
Opcional:
ratlladura de llimona, de taronja o anís en pols
PER A L’ACABAT:
2 kg de cireres i sucre abundant
EL.LABORACIÓ: |
Desfem el llevat del pa amb l’aigua calenta, hi afegim uns 125 g. del total de la farina i ho deixem fermentar. |
Quan hagi duplicat el seu volum afegim la resta d’ingredients i ho pastem. |
Boleiem porcions de la mida desitjada i les deixem reposar pintades amb oli. |
Donem forma a les porcions fetes i hi col·loquem les cireres. |
Deixem duplicar el seu volum i les ensucrem generosament. |
Coure a 180º entre 15 i 20 minuts. |
Confiteria Poy
Raval de Jesús, 8. Reus
Telèfon 977 312 475
www.confiteriapoy.com