«Menja’t el Mercat» va repartir més de 7.000 tapes al Mercat Central god_m3rc4r3us 3 de juny de 2013

«Menja’t el Mercat» va repartir més de 7.000 tapes al Mercat Central

La 3a edició de «Menja’t el Mercat» va omplir el divendres 31 de maig el Mercat Central, on es van repartir més de 7.000 consumicions entre les sis de la tarda i les onze de la nit. A la festa hi van participar prop de 40 parades, que van vendre a 1,50 euros les degustacions elaborades per ells mateixos amb els productes frescos que es venen al Mercat.

Aquesta ha estat la tercera edició de «Menja’t el Mercat», que tornarà la primavera que ve amb la mateixa voluntat de presentar el Mercat Central d’una manera festiva, en un horari diferent i amb l’objectiu d’arribar a públics nous, com ara els joves i les famílies. Per exemple, el taller infantil que es va celebrar a l’inici de la jornada “Dibuixem els Gegants”, va comptar amb la participació d’un centenar de nens i nenes; el taller estava dedicat als Gegants Indis i la coca amb cireres, coincidint amb la festivitat de Corpus.

En paraules de la regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret, «la implicació i l’esforç dels paradistes és la clau de l’èxit de la jornada, el mercat va ser una festa i el «Menja’t el Mercat» ja s’ha consolidat com una proposta festiva que es repetirà segur la propera primavera».

«Menja’t el Mercat» és una iniciativa que s’emmarca en la campanya conjunta «Bo i de qualitat, sempre al Mercat», el paraigües de totes les accions de promoció i dinamització que es tiren endavant des dels tres Mercats de Reus: Mercat Central, Mercat del Carrilet i Marxants.

 

slideP1030404 P1030347 P1030382

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *