Mercat al Mercadal god_m3rc4r3us 6 de juny de 2013

Mercat al Mercadal

Els paradistes del Mercat Central de Reus recrearan el dissabte 8 de juny, a partir de les 6, l’antic mercat que es feia a la plaça del Mercadal i que es repartia al voltant de tota la plaça. Per fer-ho comptaran amb la col·laboració del Bràvium Teatre, que es fa càrrec de la teatralització de l’activitat.

Amb el Mercat al Mercadal es recupera l’antiga tradició que dóna nom a la plaça i comencen els actes previs de la Festa Major de Sant Pere 2013.

Enguany, s’hi podran veure cinc oficis antics gràcies a la gent del Pinell de Brai, que recrearan l’ofici de matalasser, de canyissaire, de teixidora, de tallista i, finalment, de llauner. A més, 72 actors del Bràvium Teatre tombaran per la plaça venent gelats, llaminadures, fent puntes de coixí, pintant algun dels racons de la plaça o fent de barber, per exemple. També recreen un grup de prostitutes velles i joves o la figura de l’enterramorts i, fins i tot, les autoritats civils de la població.

Tot això, enmig de les parades de venda de fruita, verdura, ous i aviram, o embotits i formatges.

 

2013-06-07 MCentral MercatalMercadal

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *