Els alumnes del Pi del Burgar tornen a vendre al Mercat Central god_m3rc4r3us 17 de juny de 2013

Els alumnes del Pi del Burgar tornen a vendre al Mercat Central

Aquest dimarts 18 de juny, a partir de les 10 h, els alumnes del projecte «Com anar sols per la vida» de l’Institut-Escola Pi del Burgar repeteixen l’experiència de vendre al Mercat Central les verdures que han cultivat durant el curs a l’hort del centre educatiu. Durant una estona, i en una parada habilitada especialment, els alumnes podran conèixer de primera mà com és la vida al mercat.

Després de la bona acollida de la iniciativa que va tenir lloc a principis de maig, els alumnes del Pi del Burgar tornen al Mercat Central per vendre els productes de l’hort escolar abans d’acabar el curs. L’activitat s’emmarca en el microprojecte de «L’hort» i culmina amb la venda de les verdures que ells mateixos han conreat a l’hort de l’escola en una parada del Mercat Central habilitada per a l’ocasió. Amb l’experiència de la venda, es pretén que els alumnes treballin l’expressió oral, la manipulació de monedes, les operacions de càlcul bàsiques i, sobretot, la seva inclusió social. L’activitat compta amb la col·laboració del Mercat Central i l’Ajuntament de Reus.

«Com anar sols per la vida» és un projecte de caràcter inclusiu que es desenvolupa amb els alumnes de Secundària amb necessitats educatives greus i permanents a l’Institut-Escola Pi del Burgar de Reus. Coordinat per una psicopedagoga i una mestra d’educació especial, el projecte té com a objectius incrementar l’autonomia en la vida diària d’aquests alumnes, fomentar la seva socialització, promoure’n el desenvolupament emocional i incrementar els seus coneixements curriculars bàsics.

 

PidelBurgar2