Canapés i aperitius de Festa Major god_m3rc4r3us 26 de juny de 2013

Canapés i aperitius de Festa Major

El Mercat Central tanca la temporada gastronòmica amb un taller de canapés i aperitius de Festa Major

La Pastisseria Confiteria Mare Molas serà la protagonista del taller de cuina de Festa Major «Canapès i aperitius» el dijous 27 de juny a les 6 de la tarda al Mercat Central. Amb aquesta activitat el Mercat Central comença l’horari d’estiu: de Sant Pere a Misericòrdia el Mercat tancarà els dijous a la tarda i tornarà a obrir a partir del dijous 26 de setembre.

L’obertura dels dijous a la tarda –la segona a la setmana juntament amb els divendres– es va acordar a la tardor per impulsar i dinamitzar l’activitat comercial del Mercat Central i, a la vegada, facilitar la compra: bona part dels clients dels dijous són famílies i gent jove. Durant l’estiu –concretament de Sant Pere a Misericòrdia– el Mercat Central ha decidit tancar els dijous a la tarda i reobrir de cara al setembre, el dia 26, amb una nova programació d’activitats.

Així, durant l’estiu, l’horari del Mercat Central de Reus serà el següent:

  • De dilluns a dijous de 8 a 14 h
  • Divendres de 7.30 a 14.30 h i de de 17.30 a 20.30 h
  • Dissabte de 7.30 a 15 h

Amb el taller de cuina de Festa Major de la Pastisseria Mare Molas, que tindrà lloc el dijous 27 a les 18h, el Mercat Central tanca la temporada de tallers i demostracions gastronòmiques –amb un total de 21 propostes– que s’han repartit durant tot el curs per promocionar la segona tarda d’obertura els dijous. El primer dia va ser el dijous 11 d’octubre, amb el cuiner Isma Prados de convidat.

 

IMG_20130627_184545