Sopar d’aniversari del Mercat del Carrilet god_m3rc4r3us 8 de juliol de 2013

Sopar d’aniversari del Mercat del Carrilet

El Mercat del Carrilet va reunir 150 persones el dissabte 6 de juliol al sopar de celebració del 30è aniversari del Mercat, que va obrir el juny de 1983. El sopar va ser el primer acte de l’aniversari, una commemoració que es vol aprofitar per fer més visible el Mercat del Carrilet amb la campanya: «30 anys… i tan frescos».

El sopar va ser el primer acte de l’aniversari, el dissabte passat, 6 de juliol i va reunir 150 persones al Foyer Marià Fortuny de FiraReus: paradistes, exparadistes, dependents, treballadors i les seves famílies. El sopar també va comptar amb la presència de l’alcalde Carles Pellicer i la regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret. Tant l’alcalde com la primera tinent d’alcalde van destacar la trajectòria del mercat i van agrair l’esforç diari dels paradistes; Pellicer i Alegret també van refermar l’aposta de futur del govern pel Mercat del Carrilet. En paurales de la regidora Alícia Alegret: «L’impuls pels mercats municipals, però, no serà possible sense la implicació dels paradistes, els principals protagonistes dels mercats del segle XXI, on l’experiència i la confiança dels paradistes es combinin amb una oferta variada i de qualitat.»

Durant el sopar es va homenatjar les parades més antigues: les tres que van venir del mercat de les Peixateries (Carnisseria Basora, Carnisseria Masip i Pesca Salada Glòria) i les que estan obertes des del primer dia al Mercat del Carrilet: Carnisseria Ripollès, Xarcuteria Granados, Pesca Salada Hernández, Peixateria Casas, Polleria Felisa, Polleria Montse, Polleria Rosalina, Fruiteria Borràs, Peixateria Ortiz, Tocineria Angelina, Menuts Anna Maria i Fruites Cortijo.

 

20130706MCarriletSoparFoto7 20130706MCarriletSoparFoto1