«Joc de llengües» al Mercat Central god_m3rc4r3us 10 de juliol de 2013

«Joc de llengües» al Mercat Central

Una cinquantena de persones, entre voluntaris i estudiants de català han participat aquest dimecres 10 de juliol al «Joc de llengües» al Mercat Central de Reus, gràcies a la implicació de 40 parades.

Al llarg del matí, a partir de les 11.30 h, els participants aprenents, veïns de Reus que aprenen català i volen practicar-lo, han recorregut el Mercat acompanyats de voluntaris, persones que usen el català habitualment. Les parelles havien de fer un recorregut per les diferents parades del Mercat Central, on trobaven una pregunta sobre llengua, història de la ciutat, qüestions relacionades amb el mercat o curiositats de la cultura catalana. L’objectiu del joc és promoure l’ús de la llengua catalana com a eina de relació en l’àmbit del comerç.

 

20130710MCentral_Joc_llengües