Campanya d’estiu «Reus Shopping Day» god_m3rc4r3us 31 de juliol de 2013

Campanya d’estiu «Reus Shopping Day»

Les compres d’aquest estiu al Mercat del Carrilet i al Mercat Central tenen obsequi: la participació dels Mercats de Reus a la campanya d’estiu «Reus Shopping Day» permet als paradistes regalar vals de descompte del 10% als clients per menjar en una selecció de 30 restaurants de Reus.

Aquest estiu, les parades del Mercat Central i del Mercat del Carrilet obsequien als seus clients amb vals de descompte que es poden bescanviar en una llista de 30 restaurants de la ciutat. En total, entre els dos Mercats, es repartiran fins a 8.000 vals de descompte fins a final del mes d’agost, en el marc de la campanya «Reus Shopping Day», una iniciativa de l’Agència de Promoció de Ciutat amb la col·laboració de les entitats comercials.

 

IMATGE_REUS SHOPPING DAY 2013