Turistes als Mercats: fruita fresca i pernil god_m3rc4r3us 31 de juliol de 2013

Turistes als Mercats: fruita fresca i pernil

Els darrers estius –i cada cop més– és habitual veure turistes als dos mercats de la ciutat, que sobretot s’¡nteressen pel producte fresc com la fruita, que compren per consumir al moment, i per comprar pernil, que s’emporten envasat al buit als seus països d’origen. El color i la varietat del producte fresc que es pot trobar als Mercats és un dels elements més preuats pels turistes. En el cas dels Marxants, durant la temporada d’estiu també és comú trobar turistes de diversa procedència entre els clients.

La regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret, considera «imprescindible que els Mercats de Reus participin activament de l’estratègia de promoció de ciutat, tant amb accions destinades als turistes que passen les vacances a la Costa Daurada com amb activitats durant tot l’any per als ciutadans i residents a Reus i a la seva àrea d’influència.»

20130722_Mercats_ReusShoppingDay 20130722_Mercats_ReusShoppingDay2