Reunió de la Taula de Comerç god_m3rc4r3us 17 de febrer de 2014

Reunió de la Taula de Comerç

L’alcalde i membres del Govern municipal s’han reunit avui amb representants del sector comercial local en el marc de la Taula de Comerç. Durant la reunió s’han analitzat qüestions relacionades amb l’actualitat del sector, com ara els possibles efectes de la nova Llei d’arrendaments urbans, i s’ha constatat la predisposició de l’Ajuntament per continuar col·laborant amb els comerciants de la ciutat.

El Govern municipal ha intercanviat impressions amb els responsables del sector comercial en relació amb les afectacions que pugui comportar la Llei d’arrendaments urbans per al comerç de la ciutat, i s’han comentat possibles propostes d’actuació. En aquest sentit, després d’escoltar els comerciants, el Govern municipal ha obert un període per estudiar diferents propostes orientades a preservar el comerç singular en benefici de la protecció del paisatge comercial propi de la ciutat de Reus.

D’altra banda, l’Ajuntament ha aprofitat la reunió per suggerir als representants comercials que valorin les millors opcions per fixar els dos dies festius que estableix la nova llei d’horaris comercials, una decisió que es consensuarà entre l’Ajuntament i la proposta dels comerciants.

L’alcalde, Carles Pellicer, i la regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret, han reiterat la voluntat de seguir treballant conjuntament amb el sector comercial en totes aquelles iniciatives que són d’interès per a la ciutat. A la reunió d’aquest dilluns hi han assistit presidents i representants de les diferents entitats i associacions de comerciants de la ciutat.

La Taula de Comerç, impulsada des de l’Agència de Promoció de Ciutat, és un dels espais de participació i col·laboació sectorial entre l’administració municipal i la societat civil, orientat a afavorir la coordinació global i efectiva de les activitats i els recursos públics i privats relacionats amb l’àmbit del comerç.