«Menja’t el Mercat» reparteix 7.000 tapes god_m3rc4r3us 3 de juny de 2014

«Menja’t el Mercat» reparteix 7.000 tapes

La 4a edició de «Menja’t el Mercat» va repartir 7.000 consumicions, entre tapes, copes de vi i begudes. La festa del Mercat Central va comptar amb la participació de gairebé 40 parades que van allargar l’horari fins a dos quarts d’onze de la nit. Les tapes es van començar a servir a les sis de la tarda i durant tot el vespre el Mercat va rebre la visita de centenars de clients.

 

Enguany la festa va comprar amb uns convidats d’excepció: els músics de La Colònia, que van preparar un espectacle itinerant expressament per al Mercat Central «La Colònia es menja el Mercat», amb música per tot el Mercat i diverses històries que s’anaven combinant en diversos escenaris.

 

P1030735

 

 

 

 

 

 

Tapes per a tots els gustos

Macarró farcit de mandongo, falàfel amb vedella ecològica, pebrot del piquillo farcit de carn, barqueta de bacallà amb oli d’Escornalbou… Aquestes són només algunes de les noves propostes del «Menja’t el Mercat» d’enguany que van compartir espai amb les tapes de les parades que es mantenen fidels a la seva recepta des de la primera edició: arrós cremós de botifarra negra, carpaccio de bacallà amb tomàquet italià, font de xocolata amb pinxo de fruites, sensació ibèrica o musclos a la marinera.

 

L’oferta de plats es va completar amb els vins de la DO Montsant, amb la participació del Celler Cingles Blaus, i amb el vermut que s’oferia des de la parada de vins Celler de Mercat, a més dels dos bars que hi ha a l’interior del recinte, la Cafeteria Daniel Salinas i el bar El Racó de Can Marquès.