Parada de verdures dels alumnes de l’Institut-Escola Pi del Burgar god_m3rc4r3us 4 de juny de 2014

Parada de verdures dels alumnes de l’Institut-Escola Pi del Burgar

Aquest dimecres 4 de juny, els alumnes del projecte «Com anar sols per la vida» de l’Institut-Escola Pi del Burgar han venut les verdures que han cultivat durant el curs a l’hort del centre educatiu en una parada habilitada per a l’ocasió al Mercat Central. Aquesta és la tercera vegada que els alumnes venen a vendre al Mercat després de la bona acollida que va tenir la iniciativa el curs passat.

«Com anar sols per la vida» és un projecte de caràcter inclusiu que es desenvolupa amb els alumnes de Secundària amb necessitats educatives greus i permanents a l’Institut-Escola Pi del Burgar de Reus. Coordinat per una psicopedagoga i una mestra d’educació especial, el projecte té com a objectius incrementar l’autonomia en la vida diària d’aquests alumnes, fomentar la seva socialització, promoure’n el desenvolupament emocional i incrementar els seus coneixements curriculars bàsics.

Mitjançant diferents microprojectes s’ofereixen experiències directes als alumnes que impliquen tant a la resta de l’alumnat del centre com a les famílies, els mestres i tota la comunitat.

En aquest cas, l’activitat s’emmarca en el microprojecte de «L’hort» i culminarà aquest dimecres 4 de juny, a partir de les 10 h del matí, amb la venda de les verdures que ells mateixos han conreat a l’hort de l’escola en una parada del Mercat Central habilitada per a l’ocasió. Amb l’experiència de la venda, es pretén que els alumnes treballin l’expressió oral, la manipulació de monedes, les operacions de càlcul bàsiques i, sobretot, la seva inclusió social. L’activitat compta amb la col·laboració del Mercat Central i l’Ajuntament de Reus.

 

DSC_1337 DSC_1339 DSC_1342