Un dia dedicat a l’oli d’oliva als Mercats de Reus god_m3rc4r3us 4 de juny de 2014

Un dia dedicat a l’oli d’oliva als Mercats de Reus

El Centre de Desenvolupament de l’Oli organitza aquest divendres 6 de juny tastos d’oli d’oliva als Mercats de Reus, amb la participació de membres del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges de Catalunya. Al Mercat Central, es podran tastar olis de 10:30 a 13:00 h i, al Mercat del Carrilet, es podrà fer de 17:00 a 19:30 h.

Aquest divendres, 6 de juny, tothom qui vulgui tindrà l’oportunitat de descobrir i gaudir dels millors olis d’oliva verge extra de les comarques de Tarragona, de la mà dels professionals del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges de Catalunya. Durant la jornada es podran tastar els olis guanyadors de la 8a edició dels Premis CDO (Centre de Desenvolupament de l’Oli), que van distingir els millors olis d’oliva verge extra de la campanya 2013-2014: el de la Cooperativa Agrícola del Camp i Secció de Crèdit de Santa Bàrbara, de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca i d’Unió Fruits.

Els horaris de les activitats per donar a conèixer els olis guanyadors als Mercats de Reus són els següents:

Divendres 6 de juny

  • Mercat Central, de 10:30 a 13:00 h: Tast a càrrec de Jaume Santos, membre del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges de Catalunya.
  • Mercat del Carrilet, de 17:00 a 19:30h: Tast a càrrec d’Eudald Salvat, membre del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges de Catalunya.

L’activitat es farà a les parades on es fan els tallers de cuina de cada mercat. L’assistència és gratuïta, però l’aforament limitat; qui vulgui pot reservar plaça de manera anticipada al telèfon 977 010 061. S’obsequiarà a tots els assistents amb una ampolla de 250 cc d’oli d’oliva verge extra.

 

20131114_MCentral_Taller_Oli3 copia