El Mercat Central torna a la normalitat god_m3rc4r3us 19 d'agost de 2014

El Mercat Central torna a la normalitat

Aquest dimarts, 19 d’agost, el Mercat Central ha recuperat la normalitat després de l’incident d’ahir i ha obert les portes a les 8 del matí com és habitual.

El dilluns 18 d’agost el Mercat va estar tancat a causa d’una incidència en un magatzem de l’equipament, que va requeir de tasques de neteja i manteniment durant tot el dia.  Poc després de les 7 del matí es va detectar fum a l’espai destinat a les escombraries, prop d’una màquina compactadora, en un magatzem aïllat del recinte de les parades. Fins al Mercat Central es van desplaçar tres vehicles dels Bombers de la Generalitat, tres dels Mossos d’Esquadra i dos de la Guàrdia Urbana, així com una ambulància. L’incident no va provocar ferits ni desperfectes importants fora de l’espai afectat.

Per indicació dels Bombers i a causa del fum, el Mercat Central no va poder obrir a les 8 del matí i, més tard, juntament amb els paradistes, es va acordar tancar el Mercat durant tot el matí de dilluns per poder realitzar tasques de neteja i reparació dels equipaments malmesos. El Mercat ha recuperat la normalitat aquest mateix dimarts, 19 d’agost, quan ha obert al públic en l’horari habitual: de 8 del matí a 2 del migdia.

 

IMG_20140819_082318

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20140819_082338