Jo estimo els Mercats, per Nadal més que mai god_m3rc4r3us 7 de desembre de 2014

Jo estimo els Mercats, per Nadal més que mai

Mercats_nadal14_fulleto_def

Els Mercats de Reus ja estan a punt per Nadal i preparats per obrir al públic més hores que la resta de l’any per facilitar les compres de cara a les festes. Les  dates d’obertura extraordinària s’acosten a Nadal i Cap d’Any:

  • El Mercat Central obrirà matí i tarda els dies 22, 23 i 30 de desembre. I les vigilíes, 24 i 31 de desembre, allarga l’horari del matí fins a les15 h.
  • El Mercat del Carrilet obrirà matí i tarda els dies 23 i 30 de desembre. I les vigílies, 24 i 31 de desembre, també allarga l’horari del matí fins a les15 h.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, «l’Ajuntament reconeix l’esforç que fan els paradistes per obrir més hores i facilitar així la compra als clients, a més, durant la campanya de Nadal, comprar als Mercats de Reus té premi, cada mercat premia els seus clients amb tota mena de regals per incentivar la compra i agrair-los la fidelitat de tot l’any.»

«Jo estimo els Mercats, per Nadal més que mai»
Aquest Nadal els Mercats de Reus es tornen a promocionar conjuntament amb la campanya «Jo estimo els Mercats», amb un cor de protagonista que transmet proximitat i es transforma en infinitat de productes que trobem a les parades. Aquest és el quart Nadal que els Mercats es promocionen conjuntament: «Aquesta unió –en paraules de Marc Arza– els fa més visibles i alhora referma l’aliança imprescindible entre els Marxants, el Mercat del Carrilet i el Mercat Central.»

Aquest Nadal els Mercats de Reus mantenen la imatge «Jo estimo els Mercats» amb l’afegit de «per Nadal més que mai», amb els cors com a eix central. Una campanya que manté l’objectiu de campanyes anteriors: posar en valor l’experiència, la qualitat, la confiança i la varietat que caracteritza l’oferta dels mercats municipals.

Els mercats municipals han preparat sortejos per a tots els clients que comprin durant les festes. Els tiquets de compra de les parades del Mercat Central i del Mercat del Carrilet o els vals dels Marxants es podran bescanviar per butlletes rasca-rasca que ofereixen premis immediats. A partir del 6 de desembre comencen més de quatre setmanes de sortejos per premiar a tots els clients: en total es repartiran 300 lots de Nadal, 100 pernils, 450 vals de compra de 10 euros, 700 vals de compra de 5 euros, 3 televisors, 5 lots d’estris de cuina i 2.000 bosses de compra reutilitzables.

Regals: xecs descomptes, lots de Nadal, pernils i sortejos
Els paradistes del Mercat Central comencen la campanya aquest dissabte, 6 de desembre i l’allarguen fins al 5 de gener, sortegen 200 lots de Nadal, 250 xecs regal de 10 euros i 5 lots d’estris de cuina Valira. A partir de 6 euros de compra es lliurararà una butlleta rasca-rasca al punt d’informació del Mercat.

En el cas del Mercat del Carrilet, la campanya comença el 9 de desembre i acabarà el 5 de gener, els paradistes lliuraran butlletes rasca-rasca als clients a partir de 6 euros de compra. Els premis seran 700 xecs regal de 5 euros, que es podran bescanviar en compres a les parades del Mercat fins al 28 de febrer de 2014. Aquesta setmana, però, a les parades ja regalen calendaris de 2015 amb la imatge del Mercat del Carrilet.

Els Marxants de Reus, tots els dilluns i dissabtes entre el 13 de desembre i el 5 de gener, sortegen 200 xecs regal de 10 euros, 100 lots de Nadal, 100 pernils, 2.000 bosses de compra reutilitzables i 3 televisors. Els regals es lliuren a l’acte al punt d’informació que s’instal·la davant de l’escola Prat de la Riba cada dia de mercat ambulant.

Pessebres de clicks i màgia
Després d’una tardor farcida d’activitats, amb la celebració dels 65 anys del Mercat Central i diversos cicles de cuina als dos mercats, la programació per aquest Nadal se centra en el públic infantil i familiar. Des d’aquesta setmana, es pot veure a cada mercat un pessebre de clicks dins d’un mostrador, a l’alçada de la canalla, amb tots els detalls d’un pessebre i amb parades de mercat incorporades. La Casa dels Clicks s’ha encarregat del muntatge dels pessebres al Mercat del Carrilet i al Mercat Central.

I l’altra proposta arriba de la mà del Mag Nebur, que portarà la màgia als mercats. El divendres 19 de desembre, a les 17:30h, actuarà al Mercat Central amb un espectacle itinerant de màgia de proximitat; i el dissabte 3 de gener, a les 11h, al Mercat del Carrilet, farà l’espectacle «La Màgia del Nadal».

Nou mural al Mercat del Carrilet
Coincidint amb l’inici de la campanya de Nadal, el Mercat del Carrilet estrena aquesta setmana un petit mural a l’interior del mercat. El mural està dedicat al seguici petit de Reus i hi apareix la Mulassa, el Ball dels Cercolets, els Diables). El mural és obra de GasicPainter i Trifón Maynou, els mateixos artistes que van decorar la façana de l’avinguda de Salou del Mercat del Carrilet fa tres anys.

mercat_fbk_frame1_nadal14