Els grafiters tornen al Mercat del Carrilet per renovar la façana d’Escultor Rocamora amb un gran mural god_m3rc4r3us 7 de març de 2015

Els grafiters tornen al Mercat del Carrilet per renovar la façana d’Escultor Rocamora amb un gran mural

201503 MCarrilet Mural i paradistes

Nova imatge de la façana del carrer de l’Escultor Rocamora del Mercat del Carrilet; un canvi que amb la tècnica del grafit i seguint el fil conductor de la façana de l’avinguda de Salou, renovada fa poc més de 3 anys. Aquesta segona fase ha anat a càrrec dels mateixos artistes, els reusencs Gasic Painter i Trifón Maynou, que han omplert els 150 m2 de la façana amb imatges del mercat i del seguici festiu.

Els graffiters han treballat aproximadament un parell de setmanes en el mural de grans dimensions, que té fins a 72 colors diferents. La proposta presentada pels artistes, i aprovada per l’associació de Paradistes del Mercat del Carrilet, segueix la línia del primer mural, caracteritzat per un fons a ratlles de colors, que aporten un toc de modernitat a la façana. Sobre aquest fons, el dibuix del nom del mercat amb lletres modernistes, el logo dels Mercats de Reus, imatges del seguici festiu i de productes frescos.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Marc Arza, destaca la col·laboració entre l’Ajuntament de Reus, l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis i el Mercat del Carrilet per fer possible la renovació de la façana. «Aquest projecte dignifica el Mercat del Carriler i, alhora, culmina els treballs de reforma i millora del carrer de l’Escultor Rocamora. La recent retirada dels arbres i l’eixamplament de la vorera de vianants que toca al Mercat ens han permès actuar ara a la façana i canviar-ne la imatge amb el nou mural.»

L’actuació a l’exterior del Mercat del Carrilet arriba després de la bona acollida per part de paradistes, clients i veïns que va tenir el primer mural que cobreixe la façana de l’avinguda de Salou, obra dels mateixos autors fa poc més de 3 anys.

DSC_0344