«Mercats i estratègies de Canvi», 1a trobada de mercats municipals a Reus god_m3rc4r3us 15 d'abril de 2015

«Mercats i estratègies de Canvi», 1a trobada de mercats municipals a Reus

El dilluns 20 d’abril, a les instal·lacions de firaReus, a l’Edifici Tecnoparc, tindrà lloc la primera trobada de mercats de Reus, el Camp de Tarragona i les Terres l’Ebre, amb l’objectiu de conèixer i compartir estratègies per adaptar-se als canvis. La jornada compta amb la col·laboració dels Mercats de Reus, de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i de la URV.

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació organitza la primera trobada de mercats municipals per reunir paradistes, responsables polítics i tècnics municipals de l’àmbit del comerç i dels mercats del territori. La jornada té com a objectiu conèixer i compartir estratègies per adaptar-se als canvis des de tres dimensions: el mercat, les parades i el producte.

Des de l’Institut Municipal de Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, el director de projectes, Pere Xavier Sirvent, explicarà quin és el model de Mercats de Barcelona –referent mundial en aquest àmbit– a través d’una radiografia de com ha de ser un mercat del segle XXI. La segona ponència, va a càrrec d’Oriol Cesena, expert en màrqueting i director de la consultora Focalizza, que parlarà dels reptes de gestió comercial de les parades dels mercats municipals.

Per acabar, una aportació des de la Unitat de Salut Pública i Nutrició de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV, amb seu a Reus, amb la ponència «Passat, present i futur del consum alimentari», una diagnosi sobre els nous hàbits de consum en alimentació i la salut a càrrec de la dietista-nutricionista Cristina Bedmar, doctora per la URV.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Marc Arza, destaca l’oportunitat de crear un espai de debat entre els mercats del territori perquè els reptes de present i, sobretot, de futur, són els mateixos: mantenir i incrementar el seu atractiu com a porta d’entrada a cada població de productes frescos, de proximitat i de qualitat, amb parades especialitzades i paradistes experimentats.

La jornada tindrà lloc el dilluns 20 d’abril a les instal·lacions de firaReus, a l’edifici Tecnoparc. Organitzada per l’Ajuntament de Reus, la jornada reunirà paradistes dels dos mercats de Reus i de la resta de mercats del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

mercats_jornada_ok mercats_jornada_inscripcio