El Mercat Central trasllada «Menja’t el Mercat» a la nit del dissabte coincidint amb la 5a edició god_m3rc4r3us 4 de maig de 2015

El Mercat Central trasllada «Menja’t el Mercat» a la nit del dissabte coincidint amb la 5a edició

Enguany «Menja’t el Mercat», la nit de degustació de tapes del Mercat Central, arriba a la 5a edició i per celebrar-ho els paradistes han decidit traslladar la festa a la nit del dissabte, el 23 de maig, i allargar-la fins a la mitjanit. En les quatre edicions anteriors s’han repartit més de 30.000 consumicions en total, entre tapes i begudes.

«Menja’t el Mercat» arriba aquest mes de maig a la 5a edició i els paradistes del Mercat Central volen celebrar aquest aniversari traslladant la degustació de tapes a la nit del dissabte i allargant l’obertura del mercat fins a la mitjanit. La festa va néixer l’any 2012 amb l’objectiu de donar a conèixer totes les possibilitats dels productes frescos que es poden trobar a cada parada i, amb quatre edicions exitoses, el Mercat Central torna a organitzar l’esdeveniment a la primavera: enguany la cita és el dissabte 23 de maig, de les 7 de la tarda a les 12 de la nit.

En les quatre edicions anteriors –que es van fer el juny i el setembre de 2012, el maig de 2013 i el maig de 2014– es van repartir més de 30.000 consumicions. Com cada any, l’oferta de tapes es recollirà en un tríptic que incorporarà la informació de les parades que participen a «Menja’t el Mercat», amb el nom de la tapa que elaboren i la seva situació al plànol perquè sigui més fàcil localitzar-les a l’interior del mercat.

Pel que fa al preu, les tapes es vendran a 2 euros i les begudes a 1,5 euros. Els paradistes també posaran a la venda un paquet de consumicions que incorporarà un val de descompte per comprar la setmana següent a les mateixes parades del Mercat Central. Els tiquets de degustació es podran adquirir de manera anticipada a les parades o el mateix dissabte 23 de maig.

«Menja’t el Mercat» s’emmarca en la campanya «Jo estimo els mercats», que vol obrir encara més les portes dels Mercats de Reus posant en valor els atributs comercials dels mercats: experiència, qualitat, confiança i varietat. Amb la 5a edició es consolida la jornada de degustació de tapes com una cita al calendari de primavera reusenc, impulsada pels paradistes amb la voluntat de mostrar una imatge diferent del Mercat Central, en un horari de nit i en un ambient festiu.

 

 

 

P1030659

 

mercat_menjat15_anunci_ok