Comença la venda anticipada per la 5a edició de «Menja’t el Mercat» al Mercat Central god_m3rc4r3us 15 de maig de 2015

Comença la venda anticipada per la 5a edició de «Menja’t el Mercat» al Mercat Central

Les parades del Mercat Central que participen a la 5a edició de «Menja’t el Mercat» comencen aquest cap de setmana a vendre els tiquets de consumició per la nit de degustació de tapes que es farà el 23 de maig. Enguany, s’ofereix un tiquet combinat que incorpora un val de descompte per comprar a les parades del Mercat fins al 10 de juny. En les quatre edicions anteriors s’han repartit més de 30.000 consumicions en total, entre tapes i begudes.

 

«Menja’t el Mercat» arriba aquest mes de maig a la 5a edició i els paradistes del Mercat Central celebren aquest aniversari traslladant la degustació de tapes a la nit del dissabte i allargant l’obertura del mercat fins a la mitjanit. La festa va néixer l’any 2012 amb l’objectiu de donar a conèixer totes les possibilitats dels productes frescos que es poden trobar a cada parada i, amb quatre edicions exitoses, el Mercat Central torna a organitzar l’esdeveniment a la primavera: enguany la cita és el dissabte 23 de maig, de les 7 de la tarda a les 12 de la nit.

 

Els tiquets de degustació es poden adquirir a partir d’aquest divendres de manera anticipada a les parades o el mateix dissabte 23 de maig als dos punts d’informació que hi haurà a l’interior del Mercat. Pel que fa al preu, les tapes es venen a 2 euros i les begudes a 1,50 euros. També han posat a la venda un paquet de cinc consumicions per 9 euros –tres tapes i dues begudes– que incorpora un val de descompte d’un euro per comprar a les mateixes parades del Mercat Central els dilluns, dimarts i dimecres fins al 10 de juny.

 

IMG_20150514_141037