El Circ de les Musaranyes i Bigolis Teatre a la 5a edició de «Menja’t el Mercat», dissabte 23 al Mercat Central god_m3rc4r3us 19 de maig de 2015

El Circ de les Musaranyes i Bigolis Teatre a la 5a edició de «Menja’t el Mercat», dissabte 23 al Mercat Central

Un taller de circ infantil de la mà del Circ de les Musaranyes i un espectacle itinerant de música i titelles de Bigolis Teatre completen el programa de «Menja’t el Mercat», la nit de degustació de tapes del Mercat Central que tindrà lloc aquest dissabte 23 de maig, de les 7 del vespre a les 12 de la nit.

Impulsada pels paradistes amb la voluntat de mostrar una imatge diferent del Mercat Central, en un horari de nit i en un ambient festiu, la festa «Menja’t el Mercat» incorpora des de la primera edició una programació complementària a l’oferta de tapes de les parades. Enguany, la programació és la següent:

  • 18:45 h. A l’exterior i a l’interior del Mercat Central. «Bótes», a càrrec d’El Circ de les Musaranyes. Es tracta d’un taller de circ dirigit a un públic familiar –amb infants de fins a 8 anys– que proposa diversos jocs a partir de la modificació i transformació de bótes de vi en jocs d’equilibri, cooperatius, d’experimentació sensorial, de miralls bojos… Al costat de l’espai de jocs, uns personatges especials convidaran a tots els vianants a acostar-se al Mercat i tastar alguna de les tapes.
  • 19:00 h. A l’exterior del Mercat, carrer de Sardà i Cailà s/n. Inauguració de la 5a edició de «Menja’t el Mercat», amb El Circ de les Musaranyes
  • 19:45 a 20:45 h. A l’exterior i a l’interior del Mercat. «Pete & Pat» (at the pianopupp), amb Bigolis Teatre. Un espectacle itinerant amb un tàndem, un piano mòbil i un teatret de titelles adreçat a un públic familiar però que arrencarà el somriure de tots els públics amb accions que rememoren el cinema mut i els primers dibuixos animats. Dos elegants ciclistes condueixen un tàndem que empeny un “pianoman” que no para de tocar; quan l’artefacte es para, es converteix en un teatret de titelles on coneixerem les aventures de Pete & Pat.

Continua la venda anticipada
A les parades del Mercat Central ja es poden comprar els tiquets de degustació: les tapes es venen a 2 euros i les begudes a 1,50 euros. Com a novetat d’enguany, també s’ha posat a la venda un paquet de cinc consumicions per 9 euros –tres tapes i dues begudes– que incorpora un val de descompte d’un euro per comprar a les mateixes parades del Mercat Central els dilluns, dimarts i dimecres fins al 10 de juny.

 

 

BigolisTeatre ElCircdelesMusaranyes