Reus Markets, the essence of a Mediterranean life god_m3rc4r3us 6 de juliol de 2015

Reus Markets, the essence of a Mediterranean life

The Markets of Reus, traditional markets offering a colourful array of fresh products from local farms and the typical open-air street market selling seasonal products at very reasonable prices.

Els Mercats de Reus, mercats tradicionals amb una àmplia oferta d’aliments del país, frescos i de la terra; i el típic mercat ambulant a l’aire lliure, amb productes de temporada a preus molt assequibles.

Los Mercados de Reus, mercados tradicionales con una extensa oferta de alimentos del país, frescos y de la tierra; y el típico mercadillo al aire libre, con productos de temporada a precios muy asequibles.Mercats_2015_anunci_guia_turisme Mercats_2015_Imatge_Turisme