Per Carnaval, l’esmorzar amb botifarra d’ou del Dijous Gras al Mercat Central god_m3rc4r3us 2 de febrer de 2016

Per Carnaval, l’esmorzar amb botifarra d’ou del Dijous Gras al Mercat Central

Aquest dijous, 4 de febrer, és Dijous Gras i el Mercat Central de Reus ho celebra amb una degustació de botifarra d’ou. Els paradistes del Mercat oferiran a partir de les onze i a l’interior del recinte, un esmorzar amb la botifarra de protagonista.

Dijous, a partir de les 11:00 h i fins a exhaurir existències, al punt d’informació del Mercat Central es podrà tastar la botifarra d’ou acompanyada de pa per gentilesa de les parades del Mercat Central. Per poder tastar la botifarra, els clients només hauran de presentar un tiquet de compra d’una de les parades del Mercat Central, serà vàlid un tiquet de qualsevol import i emès des del dilluns 1 de febrer.

Carnaval als Mercats de Reus

A més, aquest dies els Mercats de Reus també viuen l’ambient del Carnaval: algunes de les parades es decoren per a l’ocasió i els clients que s’acostin al Mercat Central i al Mercat del Carrilet a final de setmana podran veure força paradistes disfressats. En el cas del Mercat del Carrilet, el dissabte 6 de febrer, a partir de les 11h del matí, hi actuarà una xirigota.