Nova edició del «Menja’t el Mercat»: la nit del dissabte 21 de maig al Mercat Central god_m3rc4r3us 2 de maig de 2016

Nova edició del «Menja’t el Mercat»: la nit del dissabte 21 de maig al Mercat Central

El «Menja’t el Mercat», la nit de degustació de tapes del Mercat Central, torna el dissabte 21 de maig, de 18:30 a 23h. Després de la bona acollida que va tenir per part del públic el canvi de dia de divendres a dissabte de l’any passat, els paradistes han decidit mantenir la festa el dissabte a la nit aquesta 6a edició.

«Menja’t el Mercat» arriba aquest mes de maig a la 6a edició després d’haver repartit un total de 38.000 consumicions –entre tapes i begudes– en els edicions anteriors. La festa va néixer l’any 2012 amb l’objectiu de donar a conèixer totes les possibilitats dels productes frescos que es poden trobar a cada parada i, amb cinc edicions exitoses, el Mercat Central torna a organitzar l’esdeveniment a la primavera: enguany la cita és el dissabte 21 de maig, de dos quarts de set de la tarda a les onze de la nit.

Com cada any, l’oferta de tapes es recollirà en un tríptic que incorporarà la informació de les parades que participen al «Menja’t el Mercat», amb el nom de la tapa que elaboren i la seva situació al plànol perquè sigui més fàcil localitzar-les a l’interior del mercat.

Pel que fa al preu, les tapes es vendran de nou a 2 euros i les begudes a 1,5 euros. Els paradistes també posaran a la venda un paquet de consumicions que incorporarà un val de descompte per comprar la setmana següent a les mateixes parades del Mercat Central. Els tiquets de degustació es podran adquirir de manera anticipada a les parades o el mateix dissabte 21 de maig.

La festa de degustació de tapes ja s’ha consolidat com una cita al calendari de primavera reusenc, impulsada pels paradistes amb la voluntat de mostrar una imatge diferent del Mercat Central, en un horari de nit i en un ambient festiu.

 

DSC_0678 DSC_0690 DSC_0665