Sorteig d’oli DOP Siurana als Mercats de Reus god_m3rc4r3us 4 de novembre de 2016

Sorteig d’oli DOP Siurana als Mercats de Reus

Els Mercats de Reus i la 20a Fira de l’Oli DOP Siurana han preparat un sorteig per premiar els clients del Mercat Central i del Mercat del Carrilet, una de les novetats de la Festa de l’Oli Nou d’enguany. A partir de dissabte, per cada compra a les parades dels mercats, es pot aconseguir una butlleta per al sorteig d’oli que es farà el dia 12 de novembre.

Els clients que aquesta setmana comprin als Mercats de Reus poden participar en el sorteig de 5, 10, 15 i 20 litres d’oli i, el premi gran, el seu pes en oli. Aquesta promoció és fruit de la col·laboració entre els Mercats de Reus i la Fira de l’Oli DOP Siurana.

Així, a partir d’aquest dissabte, 5 de novembre, i fins al divendres 11, els clients del Mercat Central i del Mercat del Carrilet podran demanar una butlleta a les parades i dipositar-la a les urnes que s’instal·laran a cada mercat. A les butlletes caldrà indicar nom i cognoms, població, telèfon de contacte i correu electrònic. El sorteig es farà el dissabte 12 de novembre, a les 17:30 h, a la mateixa Fira d’Oli DOP Siurana i per optar als premis cal ser present a la plaça de la Llibertat en el moment del sorteig.

Aquesta no és la primera vegada que els Mercats de Reus participen en la promoció i la difusió de l’Oli DOP Siurana: en edicions anteriors s’han fet tastos d’oli i tallers de cuina per donar a conèixer l’oli de la Denominació d’Origen Protegida Siurana entre els clients del Mercat Central i del Mercat del Carrilet.