Els Mercats de Reus sortegen 14.000 euros en vals de compra per premiar els clients aquest Nadal god_m3rc4r3us 4 de desembre de 2016

Els Mercats de Reus sortegen 14.000 euros en vals de compra per premiar els clients aquest Nadal

Durant la campanya de Nadal, comprar als Mercats de Reus té premi: els Marxants, el Mercat del Carrilet i el Mercat Central premien als clients amb tota mena de regals per incentivar la compra i agrair-los la fidelitat al llarg de tot l’any. Enguany els tres mercats incrementen els diners destinats a promocions: només en vals de descompte, es passa dels 8.500 euros de l’any passat als 14.000 euros d’aquest Nadal. I a més, s’han preparat per obrir al públic més hores i facilitar les compres de cara a les festes.

Els Mercats de Reus ja ho tenen tot a punt per rebre el Nadal i enguany, per sisè any consecutiu, es tornen a promocionar conjuntament amb l’objectiu de posar en valor l’experiència, la qualitat, la confiança i la varietat que caracteritza l’oferta dels mercats municipals. Aquest any el cors protagonistes formats per la infinitat de productes que trobem a les parades dels mercats i els marxants es vesteixen de festa amb un fons vermell i la il·luminació nadalenca.

Els mercats han preparat sortejos per a tots els clients que comprin durant les festes. Els tiquets de compra de les parades del Mercat Central i del Mercat del Carrilet i les butlletes dels Marxants es poden bescanviar per butlletes rasca-rasca que ofereixen un munt de premis immediats. El 3 de desembre comencen més de cinc setmanes de sortejos per premiar a tots els clients: aquest any entre els tres mercats es repartiran 14.000 euros en vals de descompte, 200 pernils, 150 lots de Nadal, 3.000 calendaris amb receptes, 5 lots d’estris de cuina, 3 televisors i bosses de compra reutilitzables.

Segons la regidora de Projecció de Ciutat i responsable dels Mercats de Reus, Montserrat Caelles, «els tres mercats participen de la campanya de Nadal que uneix tot el comerç de la ciutat per Nadal i ho fan amb promocions de primer ordre per atraure i premiar els clients de Reus i de la seva àrea d’influència. A més, obren més hores que la resta de l’any per fer més fàcil les compres de cara a les festes.»

mercats_nadal16_banners_1200x378

Dies d’obertura extraordinària
Com cada any, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet amplien els horaris quan s’acosta Nadal i Cap d’Any. En el cas del Mercat Central, enguany torna a obrir un dels festius permesos.

El Mercat Central obre el festiu 8 de desembre de les 8 h a les 14 h. També obrirà matí i tarda els dies 22, 23 i 30 de desembre, de 7:30 h a 14 h i de les 17 h a les 20:30 h. I els dies 24 i 31 de desembre, de les 7:30 h a les 15 h.
El Mercat del Carrilet obrirà els dies 23 i 30 de desemrbe de les 7:30 h a les 14 h i de les 16:30 h a les 20:30 h. Els dies 24 i 31 de desembre, l’horari serà de les 7:30 h a les 15 h.
Regals per a tots els clients
Els paradistes dels Marxants donen el tret de sortida a la campanya de Nadal dels Mercats de Reus aquest dissabte 3 de desembre: tots els dilluns i dissabtes laborables entre el 3 de desembre i el 2 de gener, comprant a les parades del mercat ambulant es participa en el sorteig de 400 xecs regal de 10 euros, 200 pernils, 3 televisors i bosses de compra reutilitzables. Per aconseguir els regals, cal adreçar-se al punt d’informació de la campanya, instal·lat davant de l’Escola Prat de la Riba cada dia que hi ha mercat.

Al Mercat del Carrilet, la campanya de Nadal comença el 9 de desembre i acabarà el 5 de gener, els paradistes lliuraran butlletes rasca-rasca als clients a partir de 6 euros de compra. Els premis són 1.200 xecs regals de 5 euros, per comprar a les parades del mercat fins al 28 de febrer de 2017. Aquesta setmana, però, ja regalen 3.000 calendaris amb la imatge del Mercat del Carrilet i receptes de cuina de temporada.

El Mercat Central comença la campanya de Nadal el divendres 9 de desembre i també s’allarga fins la vigília de Reis. En aquest cas, els paradistes obsequien els clients amb 400 xecs regals de 10 euros –per comprar a les parades del mercat fins al 28 de febrer de 2017–, 150 lots de Nadal i 5 lots d’estris de cuina. Per participar en el sorteig de premis, cal adreçar-se al punt d’informació del mercat amb els tiquets de compra: a partir de 6 euros, una butlleta rasca-rasca.

Música, tatre, màgia, pintacares i el pessebre de clicks
La campanya dels Mercats de Reus s’acompanya un any més d’una programació d’activitats adreçada a públics de totes les edats. Des d’aquesta setmana, al Mercat Central, es pot veure per tercer Nadal un pessebre de clicks dins d’un mostrador, a l’alçada de la canalla. La Casa dels Clicks s’ha encarregat del muntatge del pessebre, que compta amb més de 400 peces repartides en un aparador de 9 metres que s’ha transformat en un paisatge de Nadal fins a després de Reis.

Sense deixar el Mercat Central, el divendres 16 de desembre a les 19 h, arribarà un tastet de la Cançó de Nadal de Bravium Teatre i Producciones Lucky&Luke, una activitat que combina teatre i música que demanarà la participació dels clients del mercat, tinguin o no bona veu.

La música arribarà de la mà de la xaranga Bandsonats, que actuaran un cop més entre les parades dels Marxants. La cita és els dissabtes 3 i 17 de desembre, a partir de les 11 h, amb un espectacle itinerant per tot el mercat ambulant. Els Marxants també han programat una proposta de màgia: el dilluns 2 de gener, a partir de les 11 h, amb l’actuació del Mag Nebur.

Al Mercat del Carrilet, la programació se centra amb la canalla: els divendres 9 i 16 de desembre, de 17 h a 19 h, dues maquilladores d’Always Makeup decoraran la cara dels nens i de les nenes que s’acostin al mercat.

20161203_113950 img_-bon4iv

20161201-np-mercats-campanya-nadal