Com cada Dijous Gras, el tradicional esmorzar de botifarra d’ou al Mercat Central god_m3rc4r3us 8 de febrer de 2018

Com cada Dijous Gras, el tradicional esmorzar de botifarra d’ou al Mercat Central

Aquest dijous, 8 de febrer, és Dijous Gras i el Mercat Central de Reus ho celebra amb una degustació de botifarra d’ou. Els paradistes del mercat oferireixen a l’interior del recinte un esmorzar amb la botifarra de protagonista.

Es pot tastar la botifarra d’ou elaborada per les xarcuteries del mercat i acompanyada de pa. Aquest esmorzar se celebra cada any el Dijous Gras per gentilesa de les parades del Mercat Central.

A més, aquest dies els Mercats de Reus també viuen l’ambient del Carnaval: algunes de les parades es decoren per a l’ocasió i els clients que s’acostin al Mercat Central i al Mercat del Carrilet a final de setmana podran veure força paradistes disfressats.