Els Mercats de Reus serren la segona cama de la Vella Quaresma god_m3rc4r3us 22 de febrer de 2018

Els Mercats de Reus serren la segona cama de la Vella Quaresma

Un representant del Mercat Central i un altre dels Marxants de Reus seran els convidats aquest divendres al matí a serrar la segona cama de la Vella Quaresma, en l’espectacle que setmana rere setmana promouen les regidories de Cultura i d’Ensenyament i Política Lingüística, pensat per tal de preservar i continuar les celebracions del calendari festiu tradicional.

Els acompanyaran prop de 400 nens i nenes de les escoles Misericòrdia, Prat de la Riba, Sant Bernat Calbó, Sant Josep, Alberich i Casas i Maria Rosa Molas. L’espectacle que es fa cada divendres de la Quaresma a les Peixateries Velles està protagonitzat per Xavi Picarols, que interpreta el personatge del “Carni”, el protagonista del Carnaval que no es resigna a la realitat que la festa s’ha acabat i que no tornarà fins l’any vinent.