Aquesta setmana als Mercats de Reus, la 5a Gimcana de l’alimentació saludable god_m3rc4r3us 19 de març de 2018

Aquesta setmana als Mercats de Reus, la 5a Gimcana de l’alimentació saludable

Els dies 20 i 22 de març, la Gimcana de l’alimentació saludable reunirà més de 350 alumnes de 6è de Primària als Mercats de Reus. La Gimcana és una activitat adreçada als alumnes de 6è d’educació primària de la ciutat amb l’objectiu de promoure i millorar els hàbits alimentaris, valorar la riquesa alimentària del nostre entorn i conèixer i veure els productes frescos.

El dimarts 20 de març, entre les 9:30 h i les 12:00 h, més de 150 alumnes faran les proves de la Gimcana al Mercat del Carrilet. El dijous 22 de març, a partir de les 9:15 h i fins a les 12:00 h, més de 200 alumnes més faran la Gimcana al Mercat Central.

Com en les edicions anteriors, els alumnes es repartiran en grups un cop arribin als mercats i hauran de respondre diverses preguntes i fer proves relacionades amb l’alimentació, la salut i els productes frescos i de mercat. Per fer-ho, es mouran per les diferents parades i hauran de completar la Gimcana en un temps determinat.

Amb la participació de 9 escoles
La 5a Gimcana de l’alimentació saludable compta amb la participació de les escoles següents: Marià Fortuny, La Salle i Rosa Sensat, que faran la prova al Mercat del Carrilet; i General Prim, Ciutat de Reus, Cèlia Artiga, Alberich i Casas i Teresa Miquel, que participaran al Mercat Central.

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Salut, s’encarrega de l’organització amb la col·laboració de les regidories de Via Pública, d’Ensenyament i Política Lingüística, dels Mercats de Reus i la URV, amb la participació d’alumnes del Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.