Calamarsets amb ceba, la recepta dels Mercats de Reus god_m3rc4r3us 24 d'abril de 2018

Calamarsets amb ceba, la recepta dels Mercats de Reus

Bon dia! Receptes dels Mercats de Reus de la mà del blog de cuina Padenous
La primera, una recepta de Pilar Borràs de la Peixateria Unipeix del Mercat Central: calamarsets amb ceba!

Esperem que us animeu a fer-la:

CALAMARSETS AMB CEBA

2 cebes grans
8 o 10 calamarsets (has de comptar uns 4 per persona)
Oli
Conyac

Tallem la ceba laminada i la posem en una cassola a foc baix amb un raig d’oli.
Rentem els calamasets, a mi no em va caler, doncs la Pili ja me’ls va donar nets.
Deixem que la ceba es vagi fent, anant remenant, i quan a agafat color afegim els calamarsets i el raig de conyac. Podem flamejar, al gust. I deixem que els calamarsets es facin i es begui tot el cognac.
Des de que he posat la ceba a la cassola, he estat 1 hora i quart ben bona. I ens ho em menjat en un plis!
A diferència de la Pili, jo no li he posat sal, no li cal. I convido a la Pili que faci els meus, que són iguals però amb un bon raig de vermut de Reus.