Bon dia! Receptes dels Mercats de Reus de la mà del blog de cuina Padenous
La primera, una recepta de Pilar Borràs de la Peixateria Unipeix del Mercat Central: calamarsets amb ceba!
Esperem que us animeu a fer-la:
CALAMARSETS AMB CEBA
2 cebes grans
8 o 10 calamarsets (has de comptar uns 4 per persona)
Oli
Conyac
Tallem la ceba laminada i la posem en una cassola a foc baix amb un raig d’oli.
Rentem els calamasets, a mi no em va caler, doncs la Pili ja me’ls va donar nets.
Deixem que la ceba es vagi fent, anant remenant, i quan a agafat color afegim els calamarsets i el raig de conyac. Podem flamejar, al gust. I deixem que els calamarsets es facin i es begui tot el cognac.
Des de que he posat la ceba a la cassola, he estat 1 hora i quart ben bona. I ens ho em menjat en un plis!
A diferència de la Pili, jo no li he posat sal, no li cal. I convido a la Pili que faci els meus, que són iguals però amb un bon raig de vermut de Reus.