Rajada a l’all cremat, la recepta de la setmana dels Mercats de Reus god_m3rc4r3us 15 de maig de 2018

Rajada a l’all cremat, la recepta de la setmana dels Mercats de Reus

Aquesta setmana la recepta dels Mercats de Reus arriba de la parada de peix i marisc Casas, al Mercat del Carrilet. La peixateria Patrícia Sánchez li ha explicat la recepta de rajada a l’all cremat a padenous

RAJADA A L’ALL CREMAT

Rajada
Alls
1 cullerada de farina
1 cullerada de pebre vermell dolç
1 got d’aigua
Fesols

Tallem els alls i els posem en una cassola amb una mica d’oli, deixem que agafin color i és el moment de posar-hi el got d’aigua, la farina i el pebre vermell, remenem una mica i hi afegim la rajada, que la Patrícia ens ha deixat a punt per anar a la cassola. Deixem que es faci, curiosament comença a caragolar-se de les puntes. Quan comença a bullir ja hi podem posar els fesols, un parell de voltes i a punt per menjar.

Aquest plat és conegut també com l’all i pebre, i pot ser amb rajada, escórpora, rap o pop…O el que hi hagi! Es pot servir amb fesols o amb patates, i enlloc de pebre vermell també potser un romesco. L’ideal de les receptes senzilles és el gran nombre de variacions que se’n poden fer.

Moltes gràcies Patrícia per ensenyar-nos a fer aquest plat!

href=”https://mercatsdereus.studiogenesis.es/wp-content/uploads/2018/05/Recepta4_Parada.jpg”>