Concurs a Instagram #MenjatelMercat2018 god_m3rc4r3us 18 de maig de 2018

Concurs a Instagram #MenjatelMercat2018

Aquesta edició de la nit de tapes arriba precedida d’un concurs a Instagram per fer més visibles les xarxes socials dels Mercats de Reus 📸

El Mercat Central regalarà tres tapes, dues begudes i una bossa de compra a totes les persones que segueixin el perfil d’Instagram @mercatsdereus, que publiquin una foto del Mercat Central amb l’etiqueta #MenjatelMercat2018 i que la imatge aconsegueixi un mínim de 100 m’agrades abans del 25 de maig.

Els participants al concurs que superin la xifra dels 100 likes abans del 25 de maig, només caldrà que s’adrecin als punts de venda de tiquets i informació el mateix dissabte 26 de maig a partir de les 18:30 h i ensenyin el seu perfil per obtenir el premi.

Mercats de Reus compta amb més de 3.500 seguidors a les xarxes socials (Instagram, Twitter i Facebook) i disposa de la web www.mercatsdereus.cat on penja tota la informació relacionada amb el Mercat Central, el Mercat del Carrilet, els Marxants i el Mercat del Camp.

Animeu-vos!