Els Mercats de Reus, amb la Setmana Internacional dels Mercats #LYLM2018 god_m3rc4r3us 20 de maig de 2018

Els Mercats de Reus, amb la Setmana Internacional dels Mercats #LYLM2018

A nivell europeu, del 15 al 31 de maig se celebra la Setmana Internacional dels Mercats, una iniciativa que va començar amb èxit al Regne Unit el 2012 amb el lema “Estima el teu mercat”. Aquesta campanya té com a objectiu destacar la importància dels mercats per a la comunitat en tots els sentits: econòmic, social, sostenible i urbà.

Enguany se celebra la 5a edició de la Setmana amb el lema «Mercats: prop del cor», que se centra en la idea de proximitat dels mercats des de diversos punts de vista: el dels productes, el de la localització i pel contacte personal existent entre comerciants i clients. Aquests valors de «Mercats: prop del cor» encaixen perfectament amb l’objectiu de la festa del Mercat Central «Menja’t el Mercat». A Catalunya, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona lidera la campanya en coordinació amb la Diputació de Barcelona i Mercabarna.

«Menja’t el Mercat» és una iniciativa del Mercat Central que compta amb la participació activa dels paradistes i el suport de l’Ajuntament de Reus i de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis.