«Menja’t el Mercat» 2018 arriba acompanyat de dansa, música gòspel i cuina saludable god_m3rc4r3us 24 de maig de 2018

«Menja’t el Mercat» 2018 arriba acompanyat de dansa, música gòspel i cuina saludable

Cada any el Mercat Central organitza diverses activitats per acompanyar la degustació de tapes. Enguany s’han programat tres actes diferents pensats per a públics de totes les edats.

De les 18:15 h a les 19:30 h. Dansa amb l’espectacle «Menja’t el Mercat»
A l’exterior del mercat, amb el grup de dansa SoulDance,una proposta elaborada expressament per a la festa del Mercat Central. El protagonista de la història és un xef que ha oblidat totes les seves receptes i un grup de paradistes del mercat decideixen animar-lo i ajudar-lo a recordar tots els detalls culinaris que el cuiner ha oblidat. Amb aquest espectacle, que començarà a la façana del carrer de Sant Joan, SoulDance convidarà tothom a entrar al Mercat per viure la 8a edició de «Menja’t el Mercat».

De les 18:30 h a les 19:30 h. «Taller de cuina: tapes de festa per a tota la família»
A la parada d’activitats del mercat, amb Con eSe de Salud. Aquest espai d’educació nutricional ens proposa un taller adreçat a les famílies per elaborar tapes saludables per als àpats de festa. Després d’aprendre a fer els plats, els assistents podran tastar alguna de les cinc propostes que ens presentaran i emportar-se la recepta a casa.

De les 19:30 h a les 20:30 h. Música Gòspel
A l’interior del mercat, música gòspel amb l’actuació de dos cors, Sons de Gospel i Singtònics, sota la direcció d’Albert Galcerà. En total, més de 60 veus que ompliran d’alegria el mercat i animaran el públic amb un repertori divers i emocionant.