Llomillets farcits de carxofa, la recepta dels Mercats de Reus god_m3rc4r3us 1 de juny de 2018

Llomillets farcits de carxofa, la recepta dels Mercats de Reus

Bon dia! Receptes dels Mercats de Reus de la mà del blog de cuina Padenous
Els llomillets farcits de carxofa ens arriben des de la Cansaladeria Besora del Mercat Central!  eEsperem que us animeu a fer-la i ens expliquer com us queda!

LLOMILLETS FARCITS DE CARXOFA

Ingredients

Un llomillet de porc farcit de carxofa
2 cebes
oli
3 grans d’alls
2 fulles de llorer
sal i pebre
Carxofes envasades (no en vinagre)
Carxofes fresques

 

  • Encenem el forn a 200º, després el baixarem a 170º
  • A la safata del forn hi posem el llomillet amb sal i pebre, un bon raig d’oli, ceba tallada, uns grans d’all i un parell de fulles de llorer.
  • Quan el forn està calent, hi posem la safata, el baixem a 170º i li posem dalt i baix amb aire.
  • Deixarem passar uns 45 minuts, l’anem girant i regant amb cognac
  • Passat el temps, traiem del forn i deixem refredar. Amb el suc en farem la salsa. Posem tot el suc en una paella, li afegim les carxofes envasades, li donem un parell de tombs. Si es vol s’hi pot posar una mica de crema de llet, ho triturem i ja la tenim preparada.
  • Quan el llomillet està fred, el podem tallar.
  • En el moment de servir, pelem les carxofes fresques i les fregim. Escalfem els llomillets i la salsa. Muntem el plat i a menjar!