Embotit fred de pollastre, la recepta de la setmana dels Mercats de Reus god_m3rc4r3us 19 de juny de 2018

Embotit fred de pollastre, la recepta de la setmana dels Mercats de Reus

Aquesta setmana la recepta dels Mercats de Reus de Padenous ens porta a la Polleria Montse del Mercat del Carrilet 😊👌🍗

EMBOTIT FRED DE POLLASTRE

La Montse el prepara així: amb pit de pollastre obert i el farceix de pernil dolç, formatge, cansalada, poma i festucs. El tanca amb una reixa de fill i ho bull. El ven embolicat com si fos un xoriço, però de color clar. La sorpresa és quan el talles.

El pots acompanyar amb amanida, amb arròs bullit, menjar-te’l sol… però menges embotit de manera saludable.

Per dinar, una bona opció és acompanyat amb arròs i espinacs, i un bon raig d’oli d’oliva verge extra!