Tallers de cuina infantils als Mercats de Reus per celebrar la Festa Major amb una alimentació saludable god_m3rc4r3us 25 de juny de 2018

Tallers de cuina infantils als Mercats de Reus per celebrar la Festa Major amb una alimentació saludable

A partir d’aquest dimarts, 26 de juny, i fins al dissabte 14 de juliol, els Mercats de Reus acolliran fins a 5 sessions de tallers infantils amb l’objectiu de vincular els nens i les nenes en els hàbits saludables pel que fa a l’alimentació i, de pas, celebrar la Festa Major de Sant Pere amb una proposta atractiva per als més petits i donar la benvinguda a l’estiu.

Els tallers de cuina adreçats per a infants els impartirà Anna Ortiz, responsable del projecte “Aprenem, cuinem i mengem”, una proposta per introduir els infants a la cuina a través de la creativitat, de la responsabilitat en la tria dels ingredients i el compromís de provar-los.

Els tallers duren aproximadament una hora i giren al voltant de tres propostes: “Aperitius de festa”, perquè els més petits de casa ajudin a la cuina quan és temps de festa, prepararan diversos aperitius salats i dolços per sorprendre els convidats; “El color de les amanides”, per descobrir que les possibilitats d’una amanida són infinites i deixar que els colors siguin els protagonistes del plat; “Fem l’animal, amb fruita”, la fruita és el fil conductor per crear diverses figures amb forma d’animal, amb l’objectiu d’experimentar amb nous sabors i textures.

El calendari de tallers que es durà a terme al Mercat Central i al Mercat del Carrilet és el següent:

  • Dimarts 26 de juny. A les 11h. al Mercat del Carrilet: Taller de cuina per a infants d’entre 4 i 12 anys «APERITIUS DE FESTA»
  • Dimecres 27 de juny. A les 11h. al Mercat Central: Taller de cuina per a infants d’entre 4 i 12 anys « APERITIUS DE FESTA»
  • Dimecres 4 de juliol. A les 11h. al Mercat Central: Taller de cuina per a infants d’entre 4 i 12 anys «EL COLOR DE LES AMANIDES»
  • Dimecres 11 de juliol. A les 11h. al Mercat Central: Taller de cuina per a infants d’entre 4 i 12 anys «FEM L’ANIMAL, AMB FRUITA»
  • Dissabte 14 de juliol. A les 11h. al Mercat del Carrilet: Taller de cuina per a infants d’entre 4 i 12 anys «FEM L’ANIMAL, AMB FRUITA»

Els tallers s’adrecen a infants d’entre 4 i 12 anys, que han d’anar acompanyats d’un adult. El nombre de places de cada taller està limitat a 14 i per això és millor trucar abans per reservar: per fer-ho cal trucar al telèfon 977 300 006 de dilluns a divendres, de 8 a 15h.