L’Ajuntament de Reus manté la bonifació d’un 30% al cànon mensual dels paradistes del Mercat Central god_m3rc4r3us 16 d'octubre de 2018

L’Ajuntament de Reus manté la bonifació d’un 30% al cànon mensual dels paradistes del Mercat Central

El Ple de l’Ajuntament de Reus celebrat el dilluns 15 d’octubre ha acordat per unanimitat modificar el cànon mensual que han de satisfer les paradistes del Mercat Central, aplicant-hi una reducció del 30%. Així, els anys 2019 i 2020 l’import mensual ser de 123,59 euros, el mateix que en els darrers anys.

La rebaixa es va acordar per primer con el 2012 i des d’aleshores s’ha anat aplicant, tot i que cada any s’ha d’aprovar per Junta de Govern Local o, des del 2015, pel Ple municipal.

El cànon que paguen els paradistes del Mercat Central es destina a inversions de millora i al manteniment de les instal·lacions, a més de campanyes i activitats de promoció i publicitat. Amb aquesta mesura, l’Ajuntament de Reus vol incentivar l’activitat comercial del mercat municipal.