Nou espai infantil al Mercat del Carrilet i festa per celebrar-ho god_m3rc4r3us 25 d'octubre de 2018

Nou espai infantil al Mercat del Carrilet i festa per celebrar-ho

20181018 NP Acaben treballs nou espai infantil Mercat Carrilet foto3

Els treballs de reorganització i millora de la sala de vendes del Mercat del Carrilet encaren la recta final: aquests dies s’ultimen els darrers detalls del nou espai de jocs infantils de 75 m2, amb terra tècnic adaptat a la canalla i envoltat de bancs. Per estrenar la nova imatge, els paradistes conviden a tots els clients i veïns a una festa el dissabte 27 d’octubre.

Aquest nou espai s’ha pensat com una plaça a l’interior del mercat, a l’entrada del carrer de Joan Miró i de l’estació d’autobusos. Aquest dimecres 17 d’octubre, la regidora de Projecció de Ciutat i consellera delegada de Reus Mobilitat i Serveis, Montserrat Caelles, va visitar les obres juntament amb la junta de paradistes del Mercat del Carrilet.

Aprofitant els treballs, també s’ha esponjat la zona més propera a l’entrada pel passatge de Lluís Mas Ossó. En aquest cas, dues illes de parades buides s’han substituït per un espai diàfan que augmenta la visió entre les parades en funcionament i aporta més llum natural a l’interior del mercat. Les obres han suposat una inversió de 40.000 euros.

Festa el 27 d’octubre per estrenar la nova plaça

Per presentar la nova plaça interior i la zona de jocs infantils, els paradistes del Mercat del Carrilet conviden a tots els clients i veïns el dissabte 27 d’octubre. A partir de les 11h, la música del grup Garbuix omplirà el mercat i farà la compra del dissabte molt més alegre. A la mateixa hora, els més petits podran acostar-se al pintacares infantil, dedicat a la tardor i a la festa de Halloween.

El plat fort arribarà a partir de les 12h, amb una degustació popular de Vermut de Reus amb la col·laboració de l’Agència Reus Promoció.  Per gaudir de l’aperitiu caldrà presentar un tiquet de compra de qualsevol import d’una de les parades del Mercat del Carrilet –s’acceptaran tiquets de qualsevol dia del mes d’octubre.