El Mercat Central engega el concurs «Rodolins del mercat» a Instagram coincidint amb la campanya de Nadal god_m3rc4r3us 12 de desembre de 2018

El Mercat Central engega el concurs «Rodolins del mercat» a Instagram coincidint amb la campanya de Nadal

001_CONCURSINSTAGRAM_rodolins

El Mercat Central, immers en la campanya de Nadal, afegeix enguany el concurs «Rodolins del mercat» a través d’Instagram, una proposta nova en què els clients han de participar activament si volen optar a algun dels premis: 10 lots de productes frescos del mercat.

Per participar-hi cal anar fins al Mercat Central, on s’ha habilitat una parada expressament per al concurs, escriure un rodolí i el nom a la pissarra i fer-se una foto. Aquesta foto s’ha de compartir a Instagram amb les etiquetes #rodolinsdelmercat i #mercatsdereus i l’únic requisit és ser seguidor del perfil @mercatsdereus

Entre tots els rodolins participants, un jurat format per paradistes del Mercat Central triarà els 10 millors, els més divertits i creatius d’entre tots els que s’hagin presentat, que seran premiats amb productes frescos del mercat. El mateix estand preparat per al concurs «Rodolins del mercat» incorpora un monitor on s’aniran projectant els rodolins i les fotos participants.

Les selfieses poden penjar a partir d’aquest dimarts 11 de desembre i el concurs estarà obert fins al 15 de gener. El veredicte amb el nom dels guanyadors es donarà a conèixer el dimarts 22 de gener de 2019 a través de les xarxes socials dels Mercats de Reus i al web www.mercatsdereus.cat

Productes frescos com a premi

Per al concurs s’han preparat 10 premis diferents i de productes frescos de les parades del Mercat Central: un rap fresc de 2 quilos, una caixa de verdura, una caixa de fruita, una espatlla de corder, dues dotzenes d’ous i un pollastre de corral, un morro de bacallà, un quilo de postres de músic, una safata d’embotits i formatges, un parell de mitjanes de vedella i un parell de llamàntols.

El concurs «Rodolins del mercat» s’afegeix a l’ampli programa d’activitat i als premis que ha preparat el Mercat Central aquesta campanya de Nadal: els paradistes obsequien els clients amb 6.500 euros en xecs regals de 10 euros –per comprar a les parades del mercat fins al febrer de 2019–, 500 bosses de compra reutilitzables i 5 lots d’estris de cuina. Per participar en el sorteig de premis, cal adreçar-se al punt d’informació del mercat amb els tiquets de compra: a partir de 6 euros es lliura una butlleta rasca-rasca.