Els Mercats de Reus ja han regalat més de 6.000 euros en vals de compra aquest Nadal god_m3rc4r3us 21 de desembre de 2018

Els Mercats de Reus ja han regalat més de 6.000 euros en vals de compra aquest Nadal

201812 Marxants Campanya3

Amb la campanya de Nadal a ple rendiment i abans del cap de setmana de vendes més important, els Mercats de Reus ja han regalat més de 6.000 euros en vals de compra. Aquest Nadal, els Marxants, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet regalaran en total 16.000 euros en xecs de compra –una xifra que duplica la de 2015. A més, com cada any, s’han preparat per obrir al públic més hores i facilitar les compres la vigília de les festes.

Els sortejos que els mercats municipals han preparat per a tots els clients que comprin durant les festes ja han repartit més de 6.000 euros entre els clients dels Marxants, del Mercat Central i del Mercat del Carrilet. Aquesta és la tercera setmana de sortejos i els clients dels mercats ja s’han emportat també centenars de bosses de compra reutilitzables, 110 pernils i 3.000 calendaris amb imatges del seguici festiu.

En total, aquesta campanya de Nadal els Mercats de Reus regalen 16.000 euros en xecs de compra, 200 pernils, 2.000 bosses de compra reutilitzables, 10 lots d’estris de cuina, 3 lots de productes dels Marxants de Reus, 3 televisors i 3.000 calendaris amb imatges del seguici festiu.