Comencen les obres del nou accés al Mercat del Camp god_m3rc4r3us 10 d'abril de 2019

Comencen les obres del nou accés al Mercat del Camp

projectre_mercat_del_camp_0

Ha començat la construcció del nou accés al Mercat del Camp, on s’ubicarà una gran marquesina per dignificar i modernitzar l’entrada al complex de venda d’alimentació a l’engròs. Amb una inversió de gairebé 330.000 euros més IVA, les obres també permetran reorganitzar els circuits de mercaderies i de clients i adequar els espais destinats a aparcament.

El Mercat del Camp és el centre d’abastiment i distribució a gran escala de productes agroalimentaris del Camp de Tarragona. Gestionat des del 2005 per l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis (abans AMERSAM) que també gestiona els mercats municipals i els mercats ambulants dels Marxants.

L’arranjament de l’accés al recinte millorarà la imatge de l’espai amb la construcció d’una gran marquesina de més de 33 metres d’amplada, 10,5 metres de profunditat i una alçada de 5 metres. A sobre s’hi col·locarà un cartell de metacrilat i retroil·luminat amb LED amb les lletres “Mercat del Camp”.

El termini d’execució de les obres és de 4 mesos i estaran llestes a l’estiu. Abans d’aixecar la marquesina, els treballs previs comportaran l’enderroc del mur i la sala de control d’accés al recinte del Mercat i el paviment de formigó.

Regulació viària a l’interior del complex

El projecte també preveu la pavimentació de l’accés i nova senyalització vertical a tot el recinte. A banda de millorar l’entrada, les obres també tenen com a objectiu una millor regulació viària a l’interior del complex, amb un circuit per a mercaderies i un altre per a clients.