El Mercat Central, avui al programa de TV3 “Gent de Mercats” god_m3rc4r3us 4 de febrer de 2020

El Mercat Central, avui al programa de TV3 “Gent de Mercats”

Enregistrament Gent de Mercats-20200110124908

Aquest dimarts, 4 de febrer, s’emet el cinquè capítol del programa de TV3 dedicat als mercats de Catalunya, «Gent de mercats», que té el Mercat Central de Reus com un dels protagonistes. Aquest programa és el que s’havia d’emetre fa unes setmanes, però l’actualitat va fer que TV3 canviés la programació.

«Gent de mercats» és una docusèrie de TV3, amb la col·laboració de Benecé Produccions, que s’endinsa en diferents mercats municipals de Catalunya a través de les històries de les persones que hi treballen, els paradistes, però també a través dels seus clients. La directora de la producció és Tana Collados, l’especialista en gastronomia de la cadena.

La sèrie té sis capítols i s’emet els dimarts a la nit. A Reus la gravació de «Gent de mercats» es va fer durant el mes de juny, tant a l’interior del Mercat Central com en diversos punts de Reus, en escenaris relacionats amb els paradistes o alguns dels clients habituals que també apareixeran al capítol.

Reus és un dels protagonistes del 5è capítol, que finalment s’emet aquest dimarts 4 de febrer a la nit (23.05 h) i el dissabte 8 al migdia (12.50 h).