L’esmorzar amb botifarra d’ou del Dijous Gras al Mercat Central god_m3rc4r3us 19 de febrer de 2020

L’esmorzar amb botifarra d’ou del Dijous Gras al Mercat Central

Dijous Gras al Mercat Central
Dijous Gras al Mercat Central

Aquest dijous, 20 de febrer, és Dijous Gras i el Mercat Central de Reus ho celebra amb una degustació de botifarra d’ou. Els paradistes del Mercat oferiran a partir de dos quarts d’onze i a l’interior del recinte, un esmorzar amb la botifarra de protagonista. L’acte comptarà amb l’actuació de la Mega Pubilla.

Dijous, a partir de les 10:30 h i fins a exhaurir existències, al punt d’informació del Mercat Central es podrà tastar la botifarra d’ou elaborada per les xarcuteries del mercat, acompanyada d’una llesca de pa i una mica de vi. Com cada any, l’esmorzar del Dijous Gras és gentilesa de les parades del Mercat Central. En total, es van reparteixen al voltant de 800 degustacions, que equivalen a 100 barres de pa i uns 40 quilos de botifarra d’ou cedits per les xarcuteries del mercat.

A més, aquest dies els Mercats de Reus també viuen l’ambient del Carnaval: algunes de les parades es decoren per a l’ocasió i els clients que s’hi acostin a final de setmana podran veure força paradistes disfressats.