Virginias obre una parada al Mercat Central coincidint amb la campanya de Nadal god_m3rc4r3us 23 de novembre de 2020

Virginias obre una parada al Mercat Central coincidint amb la campanya de Nadal

La marca reusenca Virginias ha obert aquest dilluns 23 de novembre una botiga al Mercat Central, concretament dues parades amb tota la gamma de torrons i de xocolata de l’empresa. Amb aquesta botiga, i de cara a la campanya de Nadal, l’objectiu de Virginias és reforçar la seva presència a Reus i fer-ho de la mà del comerç tradicional i de proximitat a l’interior del Mercat Central.

A la nova botiga de Virginias al Mercat Central s’hi poden trobar tots els productes de la marca: torrons amb la recepta tradicional, la sèrie de torrons innovadors elaborada conjuntament amb cuiners com Jordi Cruz i Pep Nogué, i la gamma de postres i xocolates. Les dues de parades que ocupa Virginias són visibles des de l’entrada principal del mercat, pel carrer de Sant Joan, i l’entrada lateral sud del carrer de Sardà i Cailà.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, ha visitat aquest matí la nova botiga de Virginias juntament amb el director d’operacions del grup Acrimont Foods, Víctor Segú, i Montserrat Casals, representant de Virginias.

El regidor ha emmarcat l’obertura en el procés de transformació comercial del Mercat Central: «Fa temps que apostem per ampliar l’horari del Mercat Central i obrir els migdies, una aposta que hem de fer amb els paradistes actuals però també de la mà de nous operadors. Ara els torrons i la xocolata de Virginias complementen l’oferta de productes frescos de les parades del mercat i, de cara a  la campanya de Nadal, és perfecte comptar amb la presència de la marca reusenca com una parada més del mercat, segur que els clients també se n’alegraran.»

La marca Virginias va néixer a Reus el 1932. Encara no fa un parell d’anys, l’empresa d’Agramunt Acrimont Foods va adquirir la marca, la maquinària i els coneixements de Virginias per continuar amb la producció de xocolata i torrons al passeig Sunyer de Reus.

El Mercat Central ha preparat la campanya de Nadal d’enguany amb una ampliació de l’horari durant el mes de desembre, amb l’obertura els dimeces, dijous i divendres des de les 8 del matí a les 7 de la tarda. Més informació sobre els horaris dels Mercats de Reus durant el mes de desembre al següent enllaç.