Els Mercats de Reus col·laboren amb el Gran Recapte 2020 god_m3rc4r3us 28 de novembre de 2020

Els Mercats de Reus col·laboren amb el Gran Recapte 2020

GRÀCIES als clients del MERCAT CENTRAL i del MERCAT del CARRILET s’han recollit més de 2.300 euros per a la compra de productes frescos de les parades participants al Gran Recapte 2020 del Banc dels Aliments.

Els clients del Mercat Central i del Mercat del Carrilet poden col·laborar amb el Gran Recapte 2020 del Banc dels Aliments quan comprin a les parades aquesta setmana. Fer-ho és molt senzill, només cal comprar un tiquet per valor de 3 euros a les parades col·laboradores –identificades amb un cartell específic del Gran Recapte– al llarg d’aquesta setmana.

La resposta per part dels paradistes ha estat molt positiva: al Mercat del Carrilet hi ha 10 parades que col·laboren amb la iniciativa del Banc del Aliments i 25 parades ho fan al Mercat Central. Els vals es poden adquirir a qualsevol de les parades participants fins aquest dissabte, 21 de novembre.

Un cop finalitzada la campanya del Gran Recapte, cada parada informarà al Banc dels Aliments del crèdit disponible en funció dels tiquets de 3 euros que hagi venut, d’aquesta manera l’entitat podrà disposar d’aliments frescos i de qualitat.

Aquest any és el primer que el Gran Recapte arriba a les parades dels Mercats de Reus, en edicions anteriors només s’hi podia col·laborar amb la compra directa d’aliments en alguns supermercats de la ciutat. La col·laboració comprant un val a les parades dels mercats evita qualsevol risc i permet una participació activa dels mercats en aquesta acció solidària.

Els Bancs dels Aliments de Catalunya han vist augmentar la demanda d’aliments en un 40% en els darrers mesos: en aquests moments, 265.000 persones reben la seva ajuda alimentària.