Els Mercats de Reus premien els clients amb regals i xecs de compra durant la Campanya de Nadal god_m3rc4r3us 7 de desembre de 2020

Els Mercats de Reus premien els clients amb regals i xecs de compra durant la Campanya de Nadal

A partir del 9 de desembre comença la campanya Nadal del Mercat del Carrilet i del Mercat Central, amb un munt de regals i més de 7.500 euros en vals de compra fins al 5 de gener. La campanya manté l’objectiu d’agrair la fidelitat dels clients al llarg de tot l’any, a més de promoure la compra en aquestes dates. Enguany no s’han programat activitats familiars a causa de la pandèmia.

Vine, rasca i guanya al Mercat del Carrilet
Els paradistes del Mercat del Carrilet regalaran una targeta rasca-rasca per cada 6 euros de compra durant la campanya de Nadal. Els premis són 1.000 xecs de 5 euros per bescanviar a les parades del mercat fins al 28 de febrer de 2021. A més, també regalen 3.000 calendaris amb receptes de cuina.

Compra al Mercat Central i guanya
En el cas del Mercat Central, la dinàmica de la campanya s’ha modificat per la COVID-19: enguany els mateixos paradistes lliuraran als clients una butlleta per cada 6 euros de compra. Els clients tenen temps fins a Reis per omplir-la i dipositar-la a la gran urna de vidre que s’instal·larà al mercat a partir del 9 de desembre. Al gener es farà el sorteig de 10 premis de 250 euros en xecs de compra –2.500 euros en total–, 5 lots d’estris de cuina Valira i diversos productes de les parades del mercat.

En el cas dels Marxants, aquesta campanya de Nadal regalaran bosses de compra reutilitzables entre els clients dels mercats ambulants de Reus: dilluns i dissabte a l’entorn del Mercat Central; dimecres a l’entorn del Mercat del Carrilet.

El Mercat Central no tanca al migdia: horari continuat de 8 a 19h
Enguany, el més extraordinari de la campanya de Nadal és l’horari ampliar per avançar les compres, evitar cues i permetre als clients accedir al mercat amb comoditat. En el cas del Mercat Central, l’horari ampliat va començar el 2 de desembre. El calendari fins a final d’any és el següent:

  • Dimecres, dijous i divendres de 8 a 19h: 9, 10 i 11 de desembre; i 16, 17 i 18 de desembre
  • La setmana de Nadal: Dimarts 22 i dimecres 23 de desembre, de 8 a 19 h; iDijous 24 de desembre, de 7:30 h a 15h
  • La setmana de Cap d’Any: Dimarts 29 i dimecres 30 de desembre, de 8 a 19 h; i Dijous 31 de desembre, de 7:30 h a 15 h

La resta de dies de desembre i a partir del 4 de gener, l’horari serà l’habitual: de dilluns a dijous 8 a 14 h; divendres de 7:30 a 14:30 h i de 17 a 20.30 h i dissabte de 7:30 a 15 h.

Al Mercat del Carrilet, més hores les vigílies de les festes
En el cas del Mercat del Carrilet, els horaris especials de Nadal es concentren les dues darreres setmanes de desembre i queden de la manera següent:

  • Dimarts 22 de desembre, de 7:30 a 14 h 
  • Dimecres 23 de desembre, de 7:30 a 14 h i de 17 a 20:30 h
  • Dijous 24 de desembre, de 7:30 a 15 h 
  • Dimecres 30 de desembre, de 7:30 a 14 h i de 17 a 20:30 h
  • Dijous 31, de 7:30 a 15:00 h 

La resta de dies, l’horari habitual és de dilluns a dijous i dissabtes de 7:30 a 14 h i els divendres de 7:30 a 14 h i de 17 a 20:30 h.

També es demana als clients que truquin a la seva parada abans d’anar a comprar als mercats, amb l’objectiu de fer l’encàrrec i escurçar l’estada a l’establiment.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats afirma: «els paradistes del Mercat Central i del Mercat del Carrilet, fan un considerable esforç econòmic per la campanya de Nadal i per premiar els clients que compren durant les festes. A més, obren més hores per facilitar la compra i consolidar-se com un escenari de visita obligada a l’hora de preparar els àpats familiars. Aquest Nadal, regala Mercats de Reus.»